Staalstraat 60 1951 JP Velsen - Noord E-mail: info@josriefunderingstechnieken.nl

TEL: 0251 - 258110

 

Over JosRie

Over Jos Rie Funderingstechnieken

De oplossing van JosRie is sneller klaar en levert u minder schade op. Voor onze oplossing hoeft uw vloer niet opengebroken te worden. De speciale funderingspalen worden namelijk via de (buiten)muur in de grond geplaatst. U heeft dus minder schade aan uw woning en ook minder ongemak. Bovendien voeren wij het funderingsherstel binnen drie weken na aanvang uit, terwijl u met andere oplossingen vaak maanden zoet bent.

Via de onderzijde van de stalen buispaal wordt onder hoge druk een cementmengsel in de grond gespoten. Hierdoor ontstaat een brede voet die –recente proeven wijzen dit uit- een extra grote draagkracht biedt. De JosRie palen kunnen daardoor gebruik maken van minder draagkrachtige lagen in de bodem en hoeven dus minder diep de bodem in.

Wanneer u samenwerkt met uw buren is onze oplossing nóg interessanter. U kunt in overleg met elkaar bepalen vanuit welke woning de funderingspalen onder de gezamenlijke scheidingsmuren worden aangebracht. Zo’n aanpak leidt tot een forse kostenbesparing. Als meerdere woningen in één bouweenheid (blok of rij) tegelijk een nieuwe fundering door ons laten aanbrengen, kunnen wij bovendien aantrekkelijke kortingen bieden.

Als u met ons in zee gaat kunt u rekenen op duidelijkheid en zekerheid. Onze scherpe offertes zijn altijd inclusief al het benodigde onderzoek, zoals het bodemonderzoek en de berekeningen voor de fundering. Ook nemen wij u alle administratie zorgen uit handen, waaronder het aanvragen van vergunningen en eventuele subsidies.

Aanvullend op de funderingswerkzaamheden, kan JosRie Funderingstechnieken u ook extra services bieden, zoals de tijdelijke opslag van uw inboedel in verwarmde containers of zelfs vervangende woonruimte tijdens de werkzaamheden!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u ons altijd even bellen of e-mailen.